Skapa ditt team av AI-kollegor

En workshop om hur du och dina medarbetare använder ett kreativt, experimentellt mindset och upptäcker hur AI kan hjälpa er med det som är viktigt på jobbet och i livet.
AI-revolutionen innebär att de flesta arbeten på sikt kommer att förändras i grunden. Den som har en nyfiken och kreativ inställning till AI kan dra nytta av tekniken, själv forma om sitt jobb och fokusera sin tid på det som är allra mest meningsfullt och värdefullt.

Med hjälp av inspirerande exempel och praktisk handledning i AI-experimenterande visar jag dig och dina medarbetare hur ni kan sätta igång. I slutet av workshopen kommer alla deltagarna själva ha skapat sina personligt anpassade AI-kollegor, redo att assistera dem.

Möjligheterna att använda AI i sitt jobb är enorma redan idag, och de kommer bara bli större i takt med den accelererande tekniska utvecklingen. Den begränsande faktorn kommer dock inte vara den teknikens kapacitet, utan människans kreativitet.
SKICKA FÖRFRÅGAN
"Det har varit så magiskt! Du har varit en fantastisk kapten på vår utforskningsexpedition – lugn, inspirerande, pedagogisk och rolig!"
– Emma Lindahl, head of ICAx, ICA
"Vi kom ut från sessionen med både nya idéer och verktyg, och med känslan att John borde komma tillbaka och fortsätta att inspirera oss!"
– Mirja Sjöblom, senior ekonom, Världsbanken
"Det var väldigt uppskattat och satte verkligen fart på vårt gäng och inspirerade till att börja arbeta med AI, vilket vi inte alls gjort tidigare. Mycket bra!"
– Lars Nyman, fastighetschef, KLP Fastigheter
"Deltagarna fortsatte att prata om din insats under dagen, så det blev verkligen lyckat.”
– Arno Moulin, projektledare, Scandi Lights
"En fantastiskt inspirerande och rolig workshop som gav oss bra idéer!"
– Johan Bjureberg, docent, Karolinska institutet

Vad tar jag med mig från workshoppen?

Du kommer att ha skapat ett team av AI-kollegor i form av ChatGPT-konversationer och skräddarsydda ChatGPT-bottar, var och en med expertis som hjälper dig med en specifik del av ditt jobb eller liv. Genom att ha dom som bokmärken i din webbläsare går det lätt att hitta tillbaka till dem, och få in rutinen att använda dom i vardagen.

Du kommer också ha fått med dig kunskap och inspiration till fortsatt AI-experimenterande på egen hand.

I vilka format ges workshoppen?

Workshoppen är i sitt grundutförande 3 timmar, men också ges i längre format där deltagarna får tid att utveckla fler och mer avancerade AI-kollegor.

Har du bara en timme rekommenderar jag föreläsningen på samma tema.

Vad kan mina AI-kollegor hjälpa mig med?

Tjänar företaget på att jag använder AI privat?

Jag tror att de organisationer som kommer klara sig bäst i AI-eran är de som har medarbetare som tagit till sig tekniken och ständigt experimenterar med nya sätt att använda den.

Jag skulle bli väldigt förvånad om detta inte snart blir en vanlig fråga på anställningsintervjuer: ”Hur drar du nytta av AI i ditt liv idag?”

Vilka förkunskaper behövs?

Inga.

Vem leder workshoppen?

John Airaksinen är entreprenör och driver AI-salongen. Han skapar chatbottar, gör workshops, föreläsningar, event, podcasts och nyhetsbrev som utforskar hur AI kan hjälpa människor med det som är viktigt i deras liv.

John är medgrundare till flera uppmärksammade bolag i skärningspunkten mellan digital teknik och människans psykologi, bland annat Hello Shim som byggde chatbottar för mental hälsa och som 2019 blev uppköpt av vårdbolaget Kry. En av bolagets bottar, Enjo, rekommenderades av Apple i App Store i 10 länder.

Fler frågor? Hör av dig!

john@ai-salongen.se
0707895957