Skapa ditt team av AI-kollegor

En föreläsning om hur du och dina medarbetare använder ett kreativt, experimentellt mindset och upptäcker hur AI kan hjälpa er med det som är viktigt på jobbet och i livet.
AI-revolutionen innebär att de flesta arbeten kommer att förändras i grunden. Den som har en nyfiken och kreativ inställning till AI kan dra nytta av tekniken, själv forma om sitt jobb och fokusera sin tid på det som är allra mest meningsfullt och värdefullt.

Med hjälp av inspirerande exempel och praktiska knep visar jag dig och dina medarbetare hur ni kan sätta igång. I slutet av föreläsningen kommer alla deltagarna ha identifierat hur AI-kollegor skulle kunna hjälpa dem.

Möjligheterna att använda AI i sitt jobb är enorma redan idag, och de kommer bara att bli större i takt med den accelererande tekniska utvecklingen. Den begränsande faktorn kommer dock inte vara den teknikens kapacitet, utan människans kreativitet.
SKICKA FÖRFRÅGAN
"Det har varit så magiskt! Du har varit en fantastisk kapten på vår utforskningsexpedition – lugn, inspirerande, pedagogisk och rolig!"
– Emma Lindahl, head of ICAx, ICA
"Vi kom ut från sessionen med både nya idéer och verktyg, och med känslan att John borde komma tillbaka och fortsätta att inspirera oss!"
– Mirja Sjöblom, senior ekonom, Världsbanken
"Det var väldigt uppskattat och satte verkligen fart på vårt gäng och inspirerade till att börja arbeta med AI, vilket vi inte alls gjort tidigare. Mycket bra!"
– Lars Nyman, fastighetschef, KLP Fastigheter
"Deltagarna fortsatte att prata om din insats under dagen, så det blev verkligen lyckat.”
– Arno Moulin, projektledare, Scandi Lights
"En fantastiskt inspirerande och rolig workshop som gav oss bra idéer!"
– Johan Bjureberg, docent, Karolinska institutet

Vad tar jag med mig från föreläsningen?

Du kommer att ha fått mängder av ny inspiration kring hur AI kan hjälpa dig i livet och på jobbet. Du kommer också att ha identifierat vilka AI-kollegor du skulle kunna skapa, och är redo att börja experimentera med dessa i ChatGPT eller andra AI-tjänster.

I vilket format ges föreläsningen?

Föreläsningen är en timme, inklusive tid för guidad reflektion och diskussion för deltagarna, då de får möjlighet att upptäcka vilka AI-kollegor de kan skapa.

Om du har 3 eller fler timmar rekommenderar jag att du bokar workshop-versionen, som innebär att deltagarna skapar sina AI-kollegor på plats.

Vad kan mina AI-kollegor hjälpa mig med

Vilka förkunskaper behövs?

Inga.

Vem håller föreläsningen?

John Airaksinen är entreprenör och driver AI-salongen. Han skapar chatbottar, gör workshops, föreläsningar, event, podcasts och nyhetsbrev som utforskar hur AI kan hjälpa människor med det som är viktigt i deras liv.

John är medgrundare till flera uppmärksammade bolag i skärningspunkten mellan digital teknik och människans psykologi. Bland annat Hello Shim som byggde chatbottar för mental hälsa och som 2019 blev uppköpt av vårdbolaget Kry. En av bolagets bottar, Enjo, rekommenderades av Apple i App Store i 10 länder.

Fler frågor? Hör av dig!

john@ai-salongen.se
0707895957